Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMO'dan Güneydoğu Enerji Forumu'na davet

Elektrik Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubeleri birlikteliğinde 25 Kasım 2017 Cumartesi tarihinde düzenlenecek Güneydoğu Enerji Forumu 2017 hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:52
Kaynak: İHA
EMO'dan Güneydoğu Enerji Forumu'na davet

Elektrik Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubeleri birlikteliğinde 25 Kasım 2017 Cumartesi tarihinde düzenlenecek “Güneydoğu Enerji Forumu 2017 hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Bu çerçevede 31 Ekim 2017 tarihinde Forum Yürütme Kurulu tarafından toplantı gerçekleştirildi.

Bu yıl 6.sı düzenlenecek Güneydoğu Enerji Forumu 2017‘ de Ülkemiz ve Bölgemizde Enerji alanındaki politikalar, yatırımlar, sorunlar ve çözüm önerileri, yapılarda enerji verimliliği ve özellikle Bölgemizi yakından ilgilendiren Yenilenebilir Enerji Kaynakları değerlendirilecek. Forum’da T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan üst düzey bürokratlar başta olmak üzere, Üniversitelerden konusunda uzman çok sayıda akademisyen ve sektörle diğer kurum ve kuruluşlardan konuşmacılar yer alacak. Her alandaki Enerji konularının masaya yatırılarak özellikle Bölgesel sorun ve alternatiflerin tartışılacağı Güneydoğu Enerji Forumu 2017’de “Ülkemiz Enerji Politikaları, Yapılarda Enerji Verimliliği ve %100 Yenilenebilir Enerji Mümkün mü?”  konu başlıklarında oturumlar düzenlenecek.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.