Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği düzenlendi

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından geliri eğitime bağışlanmak üzere düzenlenen “5. Geleneksel EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği” düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:17
Kaynak: İHA
EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği düzenlendi

Bir otelde düzenlenen şenliğin açılış töreni, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynep Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“YERLİ ÜRÜNLERİN OLMASI ÖNEMLİ”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Empatinin yapmış olduğu bu etkinliği gönülden destekliyorum. Çünkü burada elde etmiş olduğu gelirlerle şehrimize iki okul kazandırdılar. Bu organizasyonu yaptıkları için öncelikle tüm dernek üyelerine ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Tabi ki bu tarz yapılan organizasyonların içinde yerli ürünlerin olması, yerli ürünlerinde ön plana çıkması özellikle Gaziantep’teki firmalarımızın kendilerini tanıtma fırsatı bulmaları, gerek mobilya da gerekse küçük objelerde olsa nelerin ortaya çıkması beni çok memnun etti. El sanatları bu şehrimizin temel taşlarından bir tanesi şuanda da bunun ortaya çıkarılmasında bu tip organizasyonların çok faydası var. Ben seneye tekrarını yapacakları bu organizasyonu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Buradaki katılan bütün firmalara bol kazanç diliyorum. Çünkü onların kazandıklarının bir kısmı Empati Derneğinin yapmış olduğu okullara bağışlayacaklar. İnşallah buraya getirdikleri bütün ürünleri satarlar. Gelecek yıl da daha fazla ürünlerle katılırlar” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİN MARKALAŞMASINDA FARKINDALIK OLUŞTURUYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Empati Derneğinin şehre çok büyük farkındalık kattığını belirterek, “Ben öncelikle gönüllülük, sosyal sorumluluk adına önemli bir marka olan şehrimizle, ülkemizle gurur duyduğumuz Empati Derneğini kuran ve bugüne kadar getiren bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün Zeynep Hanım bu işin başında ve yönetim kurulunda çok büyük bir destek var. Bu gördüğünüz güzellikler de şehrin markalaşmasını, markaların şehre gelmesinde çok büyük farkındalık oluşturuyor. Şuanda çok yüksek bir memnuniyet var. Bunun sonucunda çıkan şey çok daha önemli. Empati’den gelen çocuklarımızın gözündeki ışığı, enerjiyi, heyecanı, ailelerindeki özgüveni görüyoruz. Bu nedenle yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu, sosyal sorumlulukla çocuklara dokunmanın, şehrin eğitim ihtiyacının ne kadar olduğunu bize gösteriyor. Yapılan okullarla verilen desteklerle Empati artık Gaziantep’te değil, Türkiye’de ve uluslararası boyutta bir marka olma, güçlü bir sivil toplum olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.

“ARKAMIZDA GÖRÜNMEYEN YÜREKLER VAR”

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynep Konukoğlu sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Biz Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in izinde gidiyoruz. Görünüşte 30 kadınız ama arkamızda görünmeyen çok yürek var. İnşallah bu katlanarak büyür ve daha bir çok eğitim projesine katkımız olur. Buradaki firmalar çok memnun. ‘İstanbul ile kıyasladığımız zaman Gaziantep bize ev sahipliği yapıyor. Biz buraya misafir olarak geldik’ diyorlar. Bu sözler bizi çok gururlandırdı. Hep böyle devam etsin, bizde daha birçok güzel projeye imza atalım. Fatma Şahin arkamızda olduğu sürece bizim yapamayacağız hiç bir şey yok” diye konuştu.

Gaziantep’in yanı sıra İstanbul ve çevre illerden birçok sektörden seçkin markaların bir araya geldiği Empati Yılbaşı Alışveriş Şenliği 7-8 Aralık tarihlerine kadar devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.