Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"En iyi şekilde temsil edeceğiz"

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis ve Meslek Komite seçimlerinden zaferle çıkan 11 Nolu Meslek Gurup üyeleri, 3 Nisan’da sandık başına gelerek oy kullanan üyelerine teşekkür mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 10:37
Kaynak: İHA
"En iyi şekilde temsil edeceğiz"

Teşekkür mesajında, “Guruptaki tüm üyelerimizi kucaklayacak bir anlayışla yeni dönemi hep birlikte verimli bir şekilde geçirme gayreti içerisinde olacağız” vurgusu da yapıldı.

Gurup üyeleri yaptıkları yazılı açıklamada, GTO Meclisi’nde 4 yıl süreyle Petrol Ürünleri, Katı-Sıvı Yakıtlar ve Enerji sektörlerini temsil etmek amacıyla girdikleri seçimleri kazanmış olmanın mutluluğu ve haklı gururunu yaşadıklarını belirttiler.

İşadamları Kazım Çolak, Özcan Akcan, İbrahim Yetkinşekerci, ve Veli Kadooğlu 11 Nolu Grup Üyelerini temsilen yaptıkları ortak açıklamada, GTO çatısı altında komite üyeleri Necmi Alpay, Ali Kendirci ve Mehmet Alpsoy ile birlikte yeni dönemde temsil ettikleri sektörlerin sorunlarının çözümünün yanında gelişimiyle ilgili olarak önemli çalışmalara imza atmak istediklerini belirttiler.

Son seçimlerin ardından gurubun geçmiş dönemlere göre daha geniş bir temsil yapısına kavuşturulduğu kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:   “Gurubumuzdaki Akaryakıt, Güneş Enerjisi, Kömürcüler ve LPG satıcılarını temsil eden isimlerle yeni ve genç bir ekip oluşturarak seçimlere girdik. Tam bir enerji gurubu olduk. Tamamen yenilenmiş, genç, dinamik, çalışkan ve heyecanlı bir ekiple işbaşına geldik. Gurubumuzda 3 farklı liste ile yarışa gidildi ve üyelerimizin neredeyse tamamı bu seçimlerde oy kullandı. Seçim gerçekten seviyeli ve demokratik bir olgunluk içerisinde tamamladı. Bu vesileyle başta geçmiş dönemde sektörümüzü GTO’da temsil eden gurup üyesi arkadaşlar ve bizleri yeni dönemde bu göreve layık gören üyelerimiz olmak üzere oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yeni dönemle ilgili olarak yol haritamızı daha önceden hazırlamıştık. Buna göre eylem planlarımızı sırasıyla hayata geçireceğiz. Gurup üyelerimizden gelecek olan her türlü görüş, düşünce ve yapıcı eleştiriye açık olacağız. Guruptaki tüm üyelerimizi kucaklayacak bir anlayışla yeni dönemi hep birlikte verimli bir şekilde geçirme gayreti içerisinde olacağız. Yeni dönemin tüm üyelerimize, iş dünyasına hayırlar getirmesini diliyoruz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.