Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En tatlı "evet"

TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye'nin ekonomi liginde zirveye çıkabilmesi için sistem değişikliğinin şart olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:25
Kaynak: İHA
En tatlı "evet"

Sahada etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüren Koçer'e en tatlı evet yanıtını üzerinde ay yıldızlı Türk bayrağı ve cumhurbaşkanlığı forsu bulunan baklava tepsileriyle ünlü baklava ustaları verdi.

Koçer, anayasa değişikliği ve referandum sürecini detaylıca anlatabilmek için her gün farklı bir bölgeye gidiyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Koçer, anayasa değişikliği ve referandum sürecine ilişkin merak edilen soruları da cevaplıyor.

Koçer, referandum gezisi kapsamında Çelebioğlu Baklavaları üretim atölyesini ziyaret ederek yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi. Koçer, burada referandum ve anayasa değişikliğine yönelik geniş kapsamlı bilgi verdi.

Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atan AK Parti hükümetlerinin bunların çoğunu da zor şartlarda gerçekleştirdiğini ifade eden Koçer, ülkenin önündeki sorunların bir bir çözüme kavuşturması için çift başlılığın bitirilmesi gerektiğini vurguladı. Koçer, "Türkiye'nin ekonomi liginde zirveye çıkabilmesi için sistem değişikliğinin artık şart oldu. 16 Nisan bunun için milattır, milletimizin büyük teveccühü ile bugüne kadar ülkenin gelişmesi için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Daha hızlı hizmet üretebilmemiz için referandumda 'evet' diyeceğiz" diye konuştu. Ziyaret sonunda Koçer'e Ay-Yıldızlı baklava takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.