Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem Koleji’nde Bilim, Kültür ve Sanat Fuarı

Erdem Kolejinin düzenlediği Bilim, Kültür ve Sanat Fuarında birbirinden farklı etkinlikler ve hazırlanan çalışmalar yoğun ilgi topladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 06:04
Kaynak: İHA
Erdem Koleji’nde Bilim, Kültür ve Sanat Fuarı

Erdem Kolejinde ikincisi düzenlenen “Bilim, Kültür ve Sanat Fuarı”nda gerçekleştirilen çalışmalarla birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrencilerin hazırladıkları projeler, sunumlar ve birbirinden farklı dallarda ki projeler hem okul öğrencilerinin hem de misafir okul öğrencilerinin büyük beğenisi topladı.

Fuarda bulunan robotlar, enerji dönüşümü, atom modelleri, çiçeğin kısımları, tarihi yapılar ve kelime oyunu stantlarına yoğun ilgi gösterildi. Öğrenciler kendi hazırladıkları projeleri ve sunumları fuar süresi boyunca izleyicilere tanıttı.

Birbirinden farklı yarışmaların da düzenlendiği fuarda öğrenciler eğlenirken öğrendiler. Açılışı Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ve Erdem Koleji Genel Müdür Yardımcısı Nevin Durdu Kalyoncu gerçekleştirdi. Fuarın sonraki yıllarda da devam etmesini istediklerini belirten okul yönetimi, öğrencilerin faydalanabileceği her etkinliğin arkasında olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.