Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdemoğlu ailesinden taziye evi

Erdemoğlu ailesi tarafından kurulan Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından Adıyaman İli Gölbaşı ilçesine yaptırılan taziye evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 06:10
Kaynak: İHA
Erdemoğlu ailesinden taziye evi

Törende bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum babaları Mehmet Erdemoğlu'nun gösterdiği yoldan taviz vermeden devam ettiklerini ve güçleri yettiği sürece bu tür hayır işlerine devam edeceklerini söyledi. 

Adıyaman Gölbaşı İlçesinde Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan Mehmet Erdemoğlu Taziye evi yapılan törenle hizmete açıldı. Açılışa, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, daire müdürleri, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Gölbaşında Yapılan taziye evinin altıncı taziye evi olduğu, bir ay içerisinde Adıyaman merkez de yeni bir taziye evinin temeli atılacağı ve ihtiyaç olduğu süre bu tür hayır işlerinin devam edeceği belirtildi. Gölbaşı taziye evinin aynı anda beş yüz kişiye hizmet verebilecek kapasitede olduğu, yemekhanesi, terası ve bahçesiyle yapılan en büyük taziye evi olduğu kaydedildi.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak başladı. Açılış konuşmasını yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir; Erdemoğlu ailesine teşekkür ederek yapılan bu taziye evinin diğer hayırseverlere örnek olacağı ifade etti. Özdemir "Kendilerine şahsım, kurumum ve halkım adına şükranlarımı minnetlerimi arz ediyorum. Değerli büyüğümüz merhum Mehmet Erdemoğlu beyefendiye de yüce Allahtan rahmet diliyorum. Bu önemli hizmetin Gölbaşı için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Erdemoğlu ailesi adını bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ". Bizler yüce rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bizlere böyle güzel eserleri yapmayı nasip eylediği için ona ne kadar şükretsek, ne kadar hürmet etsek, ne kadar saygı göstersek azdır. Rahmetli babamızın açtığı yolda bize bir tek önerisi ve tavsiyesi, yaşadığınız müddetçe, gücünüz yettiği müddetçe bölgenize, ülkenize, milletinize ve devletinize hizmet edeceksiniz demişti. Biz bu yolda gücümüzün yettiği oranda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakında Adıyaman Merkez Karapınar mahallesinde yeni bir taziye evinin temelini atacağız. Adıyaman Besni ilçemizde yapımı devam eden Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi önümüzdeki yıl öğrenime başlayacak ve Gaziantep merkezde yapımı devam eden Servi Erdemoğlu Cami önümüzdeki yıl hizmete girecektir " dedi.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin yaptığı konuşmada şöyle dedi " Adıyaman ve ilçelerinin her tarafında yaptığı hayırları görmekten bahtiyarlık duyduğum Mehmet Erdemoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Geride bıraktığın çok muhterem annemiz ve çocukların ideallerini yaşatmak için harfiyen talimatlarına ve felsefene sadıklar ve ellerinden geldiğince Adıyaman ve Türkiye'nin değişik yerlerinde tatbik etme gayreti içerisindeler. Sana ne mutlu ki böyle evlatlar yetiştirdin.. Hepinizin huzurunda Erdemoğlu Ailesine Adıyaman adına, devletim ve milletim adına gönülden şükranlarımı, minnet duygularımı ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Erdemoğlu Ailesi, yakında Besni'de devam eden üniversiteye kazandıracakları fakültenin yanında, merkezde de buna benzer bir taziye ve kültür evinin temelini atacaklar. Allah bu sorumluluk bilincini, sosyal sorumluluk anlayışını Adıyamanlı ve memleketimizin diğer zenginlerinin de zihnine ve kalplerine kazısın" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.