Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan, Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi’ni açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST Ödül Töreni ve Gaziantep 300 Fabrika Toplu Açılış Töreni'ni yaptıktan sonra Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 06:28
Kaynak: İHA
Erdoğan, Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi’ni açtı

Covid-19 tedavisi görürken vefat eden Hacı Ahmet Ziylan'ın yaptırdığı eğitim merkezinin açılışı Diyanet İşler Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın duasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uyulması için ikazlarda bulunarak başladı. Erdoğan, konuşmasında “Değerli kardeşlerim şu anda tabi mesafeden maşallah binlerce kardeşimiz var, açılışı yaptığımız uzak bir mesafeden inşallah onlarla da birkaç kelam ederiz. Muhteşem bir külliye, küçük Buhara olarak tabir edilen bu yer hakikaten inanıyorum ki bu bölgenin Türkiye'den yurtdışına adeta ufku olacaktır. Bu konuda ben de bu adamı çok çok önemsiyorum” dedi. Erdoğan, "Birkaç kelam edeceksem, şu mesafe kuralına lütfen dikkat edelim. Şöyle arayı biraz açalım. Sıkışık olduğumuz, zaman korona virüs belasının olduğu böyle bir programda Bir hayır işleyelim derken bundan şer çıkarmayalım. Mesafe kuralına uyalım, maskelerimizi takalım. Çok güzel bir gün yaşadık" diye konuştu.

Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Diyanet İşler Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.