Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergun Yetkin'e Aile ve Toplum Hizmet Ödülü

Gaziantep Alleben Rotary Kulübü tarafından Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin'e, "Aile ve Toplum Hizmet Ödülü" verildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:46
Kaynak: İHA
Ergun Yetkin'e Aile ve Toplum Hizmet Ödülü

Alleben Rotary Kulübü'nün geleneksel "Aile ve Toplum Hizmet Ödülü"ne bu yıl Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin layık görüldü. Pandemi kurallarına uygun olarak Gaziantep Yardım Vakfı'nda düzenlenen ödül törenine, Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, Vakıf Yöneticileri, Alleben Rotary Kulübü Başkanı Adnan Akyazıcı ve kulübün gelecek dönem başkanları katıldı. 

Alleben Rotary Kulübü Başkanı Adnan Akyazıcı, topluma hizmet etmeyi ilke edinmiş iki STK'nın işbirliğinin artarak devam edeceğini belirterek, "Yaşadığımız ülkeye, toplumumuza ve insanlığa karşı görevlerimiz, sorumluluklarımız bulunuyor. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde Gaziantep Yardım Vakfı ile yeni projelerle topluma hizmet etmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

"Aile ve Toplum Hizmet Ödülü"ne layık görülen Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin ise Rotary Kulübü yöneticilerine teşekkür ettikten sonra şunları söyledi: "Gaziantep Yardım Vakfı , 1993 yılında kurulmuş din, dil ve ırk ayrımı yapmadan temel ihtiyaçlardan eğitime kadar bir çok alanda ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan , hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi yapan bir sivil toplum kuruluşudur. Tüm vakıf üyelerimiz adına aldığım bu ödül için Alleben Rotary Kulübü'ne teşekkür ediyor, kulübümüzün bugüne kadar olan çalışmalarında katkısı olan tüm arkadaşlarıma ve hayırseverlere de şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.