Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erhan Çelik okurlarıyla buluştu

Gazeteci-Yazar Erhan Çelik büyük ilgi gören polisiye romanı “Karanlık Çarşamba”yı Gaziantepli okurları için imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 15:31
Kaynak: İHA
Erhan Çelik okurlarıyla buluştu

24 Mart Pazar günü M1 Gaziantep AVM’de düzenlenen imza günü için Gaziantep’e gelen Erhan Çelik imza etkinliğinde okurlarıyla söyleşi de yaptı. Yoğun ilgi gören söyleşide okurlarının gazetecilik ve televizyon ile ilgili sorularını da yanıtlayan Çelik, kitabın önümüzdeki dönemde film olarak beyazperdeye de yansıyacağı müjdesini verdi.

Türkiye’de infial yaratan ve 1990’lı yıllarda yaşanan suikastların genellikle Çarşamba günleri gerçekleşmesinden yola çıkarak farklı bir gözle olaylara baktığını belirten Çelik, muhabir olarak takip ettiği cinayetlerin o dönem ülke gündemini etkileyen büyük olaylar olduğuna dikkat çekti. Okurlarının tüm sorularını samimiyetle yanıtlayan Çelik, artık televizyon ekranlarında olmayacağını da dile getirdi.

 

Söyleşi ve imza günü etkinliğinin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir ise, “Erhan Çelik, uzun yıllar televizyonculuk kariyeri olan bir gazeteci olarak halktan büyük bir sevgi ve takdir görüyor. Misafirlerimiz kendisine yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik alanımızdaki yoğunluk görülmeye değerdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.