Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf büyüklerine plaket

Gaziantep Oto ve Makina Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kurulu'nda 40 yılı aşkın süredir çalışan esnaf büyüklerine plaket verildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 18:22
Kaynak: İHA
Esnaf büyüklerine plaket

Çalışmalarıyla takdir toplayan ve genel kurulda üyelerin tamamının oyuyla göreve devam edecek olan Mustafa Kemal Güneş'e üyeler hizmetlerinde başarılar dilediler.

Başkan Mustafa Kemal Güneş'te oto makina odası esnafının çalışma şartlarını daha da yükselteceklerini belirterek şunları söyledi: "Başkanlığım dönemimde hep 'Ben değil, biz' dedim. Çünkü biz birlikte alışıyor, proje üretiyor ve başarıdan başarıya koşuyoruz. Bunları ben tek başıma değil sizlerle yani biz birlikte başarıyoruz. Bizi biz yapan ve mesleğe 40 yılı aşkın süre hizmet veren ustalarımıza da vefa örneği göstererek manevi değeri yüksek olan plaketle onure etmek istedik. 40 ve 65 yıl mesleklerine emek veren ustalarımıza teşekkür eder her zaman bizlerin onlara hizmet etmekle yükümlü olduğumuzu hatırlatmak isterim"

Genel kurulda güven tazeleyen Başkan Mustafa Kemal Güneş'e Plaket alan ustalar ve üyelerde hizmetlerinden dolayı başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.