Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Esnaf İstişare Toplantısı” düzenledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Gaziantep esnaf ile ilişkilerini geliştirmek, esnaf ile daha iyi diyalog kurmak için “Esnaf İstişare Toplantısı” düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:06
Kaynak: İHA
“Esnaf İstişare Toplantısı” düzenledi

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Gaziantep esnafı ve Zabıta Daire Başkanlığı’nın ilgili müdürleri ile personeli katıldı.

Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım’ın esnaftan gelen talep ve önerilere cevap verdiği toplantıda, Karagöz, Suburcu, Düğmeci, Karatarla, Alaybey mahallesinin esnafları yaşadıkları problemleri anlattılar. Esnafın genelde trafik ve otopark konusunda çözümler istediği toplantıda, kaldırımlar, tek yön, gürültü, motosiklet kullanımı gibi konular gündeme geldi.

Esnafın daha iyi koşullarda iş yapabilmesi için çalıştıklarını, bu açıdan bünyelerinde ‘Turizm Zabıtası’ birimi oluşturduklarını aktaran Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım, “Zabıta hizmetleri konusunda esnafımız ile iletişimlerimizi biraz daha arttırmak istiyoruz. Sizden gelen talep ve öneriler bizim için bir görev olacak. Esnafın katkısı ve desteği ile daha iyi bir zabıta görevi yapmak istiyoruz” diye konuştu.

İlerleyen dönemlerde isteyen esnafa ‘Fahri Zabıta’ kimliği vereceklerini ve esnaf ile daha yakın ilişkiler kuracaklarını aktaran Yıldırım, bu toplantının verimli geçmesi durumunda devamını yapacaklarını kaydetti.

Trafik zabıtasında imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen başarılı bir çalışma ekibinin olduğunu vurgulayan Yıldırım, trafik alanında araç kullanıcılarının bilinçli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.