Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ev ve işyerlerimize Türk bayrağı asalım”

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 07:05
Kaynak: İHA
“Ev ve işyerlerimize Türk bayrağı asalım”

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Afrin’de icra edilen “Zeytin Dalı Harekatı”nı desteklemek için herkese işyerlerine Türk bayrağı asma çağrısında bulundu. 

Afrin’deki teröristllere yönelik “Zeytin Dalı” Harekâtı sürürken, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, ev ve işyerlerine “TÜRK BAYRAĞI ASALIM” çağrısında bulundu.

“ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASALIM”

GTO Başkanları yaptıkları açıklamada “Ülke güvenliğini ve milletin huzurunu tehdit eden terör örgütlerinin bertaraf edilmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak’tan itibaren Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekâtı başlatılmıştır. Harekâtı gerçekleştiren şanlı ordumuza desteğimizi bildirmek için Gaziantep genelinde tüm kurum, kuruluş, ev ve işyerlerinin Türk bayraklarıyla donatılması hem ordumuza hem de devletimize moral verecektir. Harekâta katılan kahraman askerlerimize destek olmak için Gaziantep’te yaşayan herkesi ev ve işyerlerine şanlı Türk bayrağımızı asmaya davet ediyoruz” dediler.

“ODRUMUZUN YANINDAYIZ”

Düzenlenen operasyonda birçok terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini belirten GTO Başkanları yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler:

“Milletçe dayanışma içerisinde olmamız gereken günlerden geçiyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizle ne kadar gurur duysak azdır. Afrin harekâtına katılan kahraman askerlerimize moral olması açısından, milletçe dayanışmamızı ve moralimizi yüksek tutamız bakımından evlerimizi ve işyerlerimizi Türk bayrağı ile donatalım. Evlerimize, işyerlerimize şanlı bayrağımızı asarak Mehmetçikle omuz omuza olduğumuzu ifade edelim. Bu şekilde kahraman Ordumuzun yanında olduğumuzu haykıralım. Al bayrağımız için yaşayan bir millet olarak; devletimize, ordumuza ve Mehmetçiğimize güç verelim.

Ülkemiz mazluma umut ışığı, düşmana cehennem oldukça bizi hiçbir güç yıkamaz. Milletçe devletimizin ve şanlı ordumuzun yanındayız. Bu harekât başarıyla sonuçlanacak ve kahraman Mehmetçiğimiz muzaffer olacaktır.

Yüce Allah Mehmetçiklerimizi ve ordumuzu muzaffer kılsın. Allah yâr ve yardımcıları olsun. Operasyon sırasında şehit düşen Mehmetçiklerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Dualarımız Mehmetçiklerimizle...”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.