Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fabrika Voleybol Gaziantep’te

Türkiye’de 6-12 yaş arasındaki çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve ülkemizdeki lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol yeni okulunu Gaziantep’te açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 20:52
Kaynak: İHA
Fabrika Voleybol Gaziantep’te

Yeni okulun açılışı; 20 Mayıs 2018 Pazar günü, Deva Okulları Spor Salonu’nda yapılacak. 

Deva Okulları Spor Salonu’nda sürpriz hediyelerin verilmesiyle, saat 10.00’da başlayacak açılışta seçmeler yapılacak. Tüm kulüpler ve okullardaki 6-12 yaş arası öğrenci ve oyuncular, aileleri ve antrenörleriyle katılabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu Fabrika Voleybol ’da Türkiye Voleybol Federasyonu da sürpriz hediyeler dağıtacak.

Bu fabrikanın kurulmasının temel nedeninin voleybol sporunu gençlere sevdirmek, gençleri voleybolla buluşturmak ve bölgedeki lisanslı voleybolcu sayısını artırmaya yönelik kapsayıcı bir çalışma olduğunu kaydeden Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Gaziantep’te ilk kez böyle bir okulun açılışına imza atıyoruz. 2004-2009 yaş grupları arasındaki gençlerimizi voleybol sporuyla salon zemininde buluşturuyoruz. Gençlerimizin, bir yandan voleybol ile tanışıyor olmaları, öte yandan da gönüllerince eğlendikleri sıra dışı bir gün geçirmelerini sağlamış olacağımız için bizde ayrıca mutluyuz. Katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Bu vesileyle ben tüm ailelerimizi 6-12 yaş aralığındaki çocuklarıyla birlikte bu muhteşem açılışımıza davet ediyorum” dedi.

Gaziantep’teki Fabrika Voleybol düzenli çalışmalarına ise, her Pazar günü Deva Okulları Spor Salonu’nda başlayacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.