Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU 10 YILLIK HİZMETLERİ ANLATTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın mahalle temsilcileriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, 10 yıllık hizmetleri mahalle temsilcilerine anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 16:24
Kaynak: İHA
FADILOĞLU 10 YILLIK HİZMETLERİ ANLATTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın mahalle temsilcilerine yönelik Dülük Tabiat Parkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun yanı sıra AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bozatlı ve mahalle temsilcileri katıldı. Başkan Fadıloğlu, 10 yıl boyunca Şehitkamil'de yürütülen hizmetleri sunum eşliğinde anlattı. Toplumun her kesimini kapsayacak vizyon projeler hayata geçirdiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; sosyal belediyecilik, yol, eğitim, spor, kültür, sanat, geri dönüşüm, yeşil alan gibi konularda bugüne kadar çok sayıda çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 'gönül belediyeciliği' anlayışıyla doğumdan ölüme her yaştan kişiyi kapsayacak hizmetler sunduklarını anlatarak Şehitkamillilerin her hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

BAŞKANIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI ÇOK MEMNUNUZ

Programa ilişkin değerlendirmede bulunan Mustafa Durmuş, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun düzenlediği toplantıya katıldık. Başkanımızın şöyle bir politikası var; reklamı pek sevmeyen ve reklama vereceği parayı, millete hizmet için harcarım politikası güden bir insan. Biz de bu iyi niyetinden dolayı ayrıca memnuniyet duyuyoruz. Başkanımız burada bizlere 10 yıllık görev süresince yapmış olduğu hizmetleri ve yapacakları projeleri paylaştı. Biz de teşkilat olarak bu hizmetleri mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezip insanlara anlatacağız. Biz bu 10 yıllık dönem içerisinde Başkanımızın yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz, gelecek dönem için de görevinin başında olması için bizler de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.