Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, A KLASMAN HAKEMİ MİSAFİR ETTİ

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde düdük çalacak olan tek Gaziantepli hakem Hüseyin Çelik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2019 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 21:12
Kaynak: İHA
FADILOĞLU,  A KLASMAN HAKEMİ MİSAFİR ETTİ

24 yıllık aradan sonra 2019-2020 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde görev yapacak olan Türkiye'nin en genç A Klasman Basketbol Hakemi Hüseyin Çelik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Basketbol adına koyu bir sohbete sahne olan buluşmada sporcu, antrenör, teknik adamların eğitimi ile ilgili konular da gündeme geldi. Ziyaret esnasında Başkan Fadıloğlu, genç hakeme elde ettiği başarının anısına basketbol branşına özgü sportif malzeme armağanında bulundu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan A Klasman Basketbol Hakemi Hüseyin Çelik, aday hakemliği sürecinden başlayarak A klasman hakemliğe kadar gelişen süreçte Şehitkamil Belediyesinin düzenlenmiş olduğu turnuvalar, geleneksel organizasyonlar ve hakem kamplarının büyük katkısı olduğunu ifade ederek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Parke üzerinde uluslararası müsabakalarda da görev yapacak olan Çelik, açıklamasında şunları söyledi:

"24 yıl sonra Basketbol Süper Ligi'nde düdük çalacak tek Gaziantepli hakem olmanın büyük heyecanını yaşıyorum. Süreçte katkısı olan tüm hocalarımıza ilgi ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma arkadaşlarının basketbol branşına çok özel ve değerli bir bakış açıları var. Şehitkamil Belediyemiz tarafından düzenlenen geleneksel spor organizasyonları, turnuvalar, hakem kampları aday hakemliğim sürecinden başlayarak A klasman hakemliğe kadar gelişen süreçte gelişimime büyük katkı sağladı. Gaziantep'te müsabaka sayının artması bizlerin parke üzerinde daha fazla tecrübe kazanmamızı sağlıyor. Basketbol camiamızda yer alan yöneticilerimiz, hakemlerimiz, antrenör ve sporcularımız büyük bir işbirliğiyle Gaziantep'i basketbol adına her geçen yıl daha da ileriye taşıyorlar. Bu vesileyle bir kez daha desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürler ediyorum. Nazik armağanları için teşekkür ediyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.