Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Bölgesinde bulunan 3 mahallede tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfaltlama çalışması başlattı.Yapılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 02:57
Kaynak: İHA
Fadıloğlu asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Yaz aylarıyla birlikte ilçe genelinde hummalı bir asfalt çalışması yürüten Şehitkamil Belediyesi, bir yandan altyapısı tamamlanmış yolları asfaltlarken bir yandan da tahrip olan yolların onarımını gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Gazikent Mahallesi, Atakent Mahallesi ve Belkıs Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Hummalı bir çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yaptı. Gazikent, Atakent ve Belkıs Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CADDE VE SOKAKLARIMIZDA EKSİK HİÇBİR YER KALMAYACAK

Yapılan çalışmalarla mahallelerindeki asfalt sorununun çözüldüğüne dikkat çeken Atakent Mahalle Muhtarı İsa Polat, “Şehitkamil ilçemiz gerçekten metropol ve büyük bir ilçe konumunda. Mahallemiz de ilçemizin büyük mahallelerinden biridir. Mahallemizdeki 40 nolu cadde ve sokaklarımız yoğun araç trafiğine maruz kaldığından dolayı bayağı bir tahrip olmuştu ve araç sahipleri için sıkıntı veriyordu. Bu konuyla ilgili de Şehitkamil Belediyemiz tarafından çalışmalara başlandı. Şu anda hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Mahalle aralarındaki sokaklarımız da yeniden asfaltlanıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklarımızda eksik hiçbir yer kalmayacak. Yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.