Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, ESMANUR’UN İSTEĞİNİ KIRMADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 12 yaşındaki yetim Esmanur Polat’ın davetine icabet etti. Başkan Fadıloğlu, Esmanur ve ailesini iftar öncesi evlerinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:21
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, ESMANUR’UN İSTEĞİNİ KIRMADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önceki gün yetim çocuklarla bir araya gelerek iftar açmıştı. İftar yemeği organizasyonunda Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile sohbet eden 6. sınıf öğrencisi Esmanur Polat, Başkan Fadıloğlu’nu evinde ağırlamak istediğini iletti. Rıdvan Fadıloğlu, Esmanur’un daveti üzerine sonraki gün Polat ailesini evinde ziyaret etti. Eşini 10 yıl önce kalp krizi sonucu kaybeden 34 yaşındaki anne Asiye Polat’tan çocuklarıyla ilgili bilgi alan Başkan Fadıloğlu, her zaman ve her konuda aileye destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.

ESMANUR’A VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRELİM İSTEDİK

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bir gün önce Esmanur ile aynı masada iftar açma imkanımız olmuştu. İftar yemeğinde Esmanur, belediye başkanlığı, özel hayatım ve eğitimle ilgili sorular sordu. Bayağı koyu bir muhabbet ettik. Abisi Abdülbaki ile bugün tanıştık. Esmanur ile annesiyle dün akşam beraberdik. Esmanur, ‘bir gün bizim eve de gelir misin’ diye sordu. Yoğun çalıştığımız için ziyaret imkanımın biraz zayıf olduğunu söyledim. Esmanur beni iftara davet etti sağ olsun, ben de iftardan önce olursa ziyaret edebileceğimi söyledim. Programlarımız yoğun ama Esmanur’a verdiğimiz sözü yerine getirelim istedik. Bu yüzden bugün Esmanur ve ailesini ziyaret ettik. Esmanur başarılı bir öğrenci. Allah, vatana, millete hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Ben, annemizi tebrik ediyorum. 2 pırıl pırıl evladımıza kol kanat geriyor. İnşallah onlar da eğitimlerini tamamladıktan sonra vatana, millete hayırlı evlat olacaklar. İnşallah Esmanur ile bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Bir masada iftarı paylaşmanın bereketini gördük. Muhabbetimiz oldu. Birbirimizden telefon numaraları alarak telefonlaşacağız. Ben, her iki evladımıza da başarılar diliyorum. Bizi evlerinde ağırladıkları için yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOK MUTLU OLDUM

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden 12 yaşındaki Esmanur Polat, “Başkanımız ile iftar yemeğinde buluştuk. Başkanımıza bazı sorularım vardı, sorularımı sordum. Daha sonra Başkanımızı evimize davet ettim. Başkanımız, bugün evimize geldi. Çok mutlu oldum. Beni kırmadı, evimize geldi” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.