Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU; ESNAFI ZİYARET ETTİ, DERDİNİ DİNLEDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Tek tek dükkanları gezen Başkan Fadıloğlu, esnafın sorunlarını dinleyip vatandaşlarla sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:43
Kaynak: İHA
FADILOĞLU; ESNAFI ZİYARET ETTİ, DERDİNİ DİNLEDİ

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi halka yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GATEM ve Aydınlar Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın derdini dinleyen ve çözüm konusunda çalışacaklarının sözünü veren Başkan Fadıloğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Esnaf ziyaretinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülke için önemini anlattı. Esnaf için belediye olarak çok önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

"Yaklaşan seçim süreci öncesi ülkemizin menfaati için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Sık sık gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve programlarla her zaman esnaf kardeşlerimizle bir arada oluyoruz. Esnafımızın derdini dinleyerek onların taleplerine cevap olabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Allah, kısmet etti; Cumhurbaşkanımızın aday göstermesi ve halkımızın desteğiyle iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu dönemde de yine aday gösterildim. İnşallah halkımızın desteğiyle amacımız; halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Şehitkamil, halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Gaziantep oluşturmak için elimizden geleni yapmak. Amacımız; halkımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bugüne kadar esnafımızın hayatını kolaylaştıracak, üretimini arttıracak çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Küçük ve orta ölçekli yatırımcılarımız için iş imkanı sağlayacak nitelikli alanlar oluşturduk. İlçe genelinde yaptığımız ticaret merkezlerinin yanı sıra yeni iş sahaları oluşturmak adına KÜSGET bölgesinde açtığımız yollarla üretken şehrimizi her geçen gün daha ileri noktalara taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Derdimiz; millet ve milletimize hizmet etmek. Allah, hepimize bulunduğumuz yerlerde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.