Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu gençlerle badminton oynadı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2017 Yaz Spor Okulları kapsamında eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirildiği badminton spor okulunu ziyaret ederek genç raketlerle maç yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:49
Kaynak: İHA
Fadıloğlu gençlerle badminton oynadı

10 binin üzerinde çocuk ve genç yaştaki öğrencinin eğitim gördüğü 2017 Yaz Spor Okullarında badminton branşında eğitim gören sporcular Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu kortlarda misafir etti. Genç raketlerle badminton oynayan Fadıloğlu, çekişmeli geçen maçların ardından yaş gruplarına göre çalışmaların gerçekleştirildiği diğer kortları ziyaret ederek, teknik adamlardan sporcu öğrencilerin teknik, fiziksel ve sosyal gelişimleri hakkında bilgiler aldı. Antrenman sonrasında sporcularla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, tenis oyun grubundan olan badminton branşının verdikleri desteklerle kısa sürede okullarda yaygınlaşmasından duyduğu memnuniyeti genç raketlerle paylaştı.

GENÇ RAKETLER ARTIK  ŞAMPİYONLUKLARA UZANIYOR

Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki sportif tesislerin 365 gün boyunca sporcuların hizmetinde olduğunu verilen eğitimler neticesinde tesislerden birçok şampiyon sporcu çıktığını ifade etti:“Spor salonlarımız, futbol sahalarımız,  yüzme havuzlarımız, doğa sporları ve satranç merkezlerimiz yıl boyu sporun ve sporcularımızın hizmetinde. Yıl içerisinde sporcularımızın fiziksel, mental ve sosyal gelişimi adına tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yaz spor okullarımızda 8 farklı branşta 10 binin üzerinde öğrencimiz  yaz spor okullarında eğitim görüyor.  Bu branşlar içerisinde son yıllarda büyük gelişim gösteren badminton branşına da sporcularımızın büyük ilgisi var. Tenis oyun grubu oyunları arasında yerini alan ve salonda keyifle uygulanabilen badminton branşı antrenmanlarında genç raketlere keyifle eşlik ettim. Branşın gelişimi adına spor okulu çalışmalarının yanı sıra yıl içerisinde farklı vesilelerle şampiyonlar düzenliyor, sporcularımıza elimizden geldiği kadar sportif malzeme desteği sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde badminton branşında lisanslı sporcu sayısı her geçen gün artış gösterdi. Antrenmanların yapıldığı Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde artık bölge ve Türkiye şampiyonalarında şampiyonluklar elde eden,  ödül kürsülerinde madalya sevinci yaşayan sporcularımız var. Genç raketlerin kısa bir sürede şampiyonluklara uzanması bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen tüm antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum”

 ‘‘SPORCULARIMIZIN GELİŞİMİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’’

Şehitkamil Belediyesi 2017 Badminton Yaz Spor Okullarıyla ilgili bilgiler veren badminton antrenörü ve branş il temsilcisi Ziya Koyuncu, sporcuların fiziksel ve sosyal gelişimini yakından takip ettiklerini belirtti. Koyuncu, açıklamasında, “Şehitkamil Belediyemizin sunduğu imkanlarla branşımız artık geniş öğrenci kitlelerince sevilen ve ilgi gösterilen bir hal aldı. Elbette bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve değerli çalışma arkadaşlarının desteğin çok büyük.  Atatürk Kültür ve Spor Merkezinden artık Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde eden sporcularımız çıkıyor. Yoğun tempoda devam eden antrenmanlar sonrasında sporcularımızın sosyal ve fiziksel gelişiminde yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.