Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, ikiz bebekleri ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında ikiz bebekleri olan aileyi ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:44
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, ikiz bebekleri ziyaret etti

Başkan Fadıloğlu, beraberinde götürdüğü çeşitli hediye paketlerini de anneye teslim ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mevlana Mahallesinde ikamet eden Muhammed Taha ve Zeynep Ece ismini verdikleri ikiz bebek sahibi Recep ve Meryem Kaya ailesini ziyaret etti. Muhammed Taha ve Zeynep Ece isimli ikiz bebekleri kucağına alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bebekleri doyasıya sevdi. Bebeklerin sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bebekler için aldığı hediyeleri anneye takdim etti. Fadıloğlu, çocukların sağlık durumları hakkında anne Meryem Kaya’dan bilgi aldı.

RABBİM, HAYIRLI BİRER EVLAT OLARAK BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailenin ikiz bebek sevincine ortak olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “Öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah, hiçbir zaman acılarını göstermesin. Merhaba Bebek projesi kapsamında ekiplerimiz ailemizi ziyaret ettiler. Bugün bizler de bir ziyaret gerçekleştirelim istedik. Bebekler erken doğmalarına rağmen anneleri gayet güzel bakmış ve kiloları da belli bir noktaya gelmiş. Şu an gayet sağlıklı durumdalar. Rabbim, hayırlı birer evlat olarak büyütmeyi nasip etsin. Bizim nüfusumuzun artması lazım. Tabi nüfuzumuz artarken de bu çocuklarımızın geleceğiyle ilgili eğitimlerine dikkat etmemiz lazım. Annelerimiz, babalarımız inşallah bu evlatları vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirirse bu memleketin geleceğinden hiçbir kaygımız olmayacak. Rabbim, inanan ve milli değerlerine sahip bireyler olarak büyütmeyi nasip etsin. Evleri şen olsun diyorum” şeklinde konuştu.

ALLAH, HİÇBİR ZAMAN DEVLETİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

İkiz çocuk babası Recep Kaya, ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, “İkiz bebeklerinin ismini Muhammed Taha ve Zeynep Ece koyduk. Çok mutluyuz. Bu sevinci çocuğu olanlar iyi bilir. Çok şükür bebeklerimiz sağlıklı. Allah, çocuğu olmayanlara da bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bizi bu mutlu günümüzde ziyaretiyle daha da mutlu etti. Allah, hiçbir zaman devletimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.