Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, İREM’E VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önceden sözünü verdiği karne ziyaretini gerçekleştirdi. Başkan Fadıloğlu’nun yaptığı ziyaret, Kanar ailesini mutlu etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 07:08
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, İREM’E VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Geçtiğimiz aylarda Fehime Güleç Ortaokulu’nu ziyareti esnasında 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki İrem Kanar’ın ev daveti üzerine kendisini karne aldıktan sonra ziyaret edeceğinin sözünü veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İrem ve ailesini ziyaret etti. İrem ve ablası Sinem’i başarılı karneleri dolayısıyla tebrik eden Başkan Fadıloğlu, İrem ve ablası Sinem’e çeşitli karne hediyeleri verdi. Eşini 1 yıl önce kalp krizinden kaybeden 2 çocuk annesi Aysun Kanar, 2 çocuğuyla birlikte Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu evinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

GAYET GÜZEL NOTLARLA KARNELERİNİ GETİRMİŞLER

Ziyarette İrem ve ablası Sinem ile yakından ilgilenen, uzun süre sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Evet, çocuklarımız karnelerini aldılar. Tabi biz çocuklarımızın aynı zamanda okulda veliliğini de yapıyoruz. Daha önce okulda ziyaret etmiştim ve o zaman da bir söz vermiştim. Karne dönemi, karneleri evde kontrol edeceğim sözünü vermiştim. Bugün, karne kontrolüne geldik. Sağ olsunlar yavrularımız hem annesini hem de bizi mahcup etmediler. Gayet güzel notlarla karnelerini getirmişler. Amacımız, hiç olmazsa bundan sonra da daha iyi notlar almaları noktasında elimizden gelen desteği vermek. Tabi her zaman söylediğimiz bir şey var. Akademik başarı önemli ama bir o kadar da kişisel gelişimleri ve iyi insan olma noktasındaki hareketleri bizim için önemli. Bu konuda da çocuklarımızdan çok razıyız. İki yavrumuz da bu konuda bizden 100 üzerinden 100 almış talebelerdir. Akademik olarak da tabi her şahsın kendine göre farklılıkları olur. Birinin yabancı dile yatkınlığı vardır, diğeri sosyal bölümlerde ve matematikte daha iyidir. Onların eksik kalan noktalarının da tamamlanması noktasında destek vermeye gayret gösteriyoruz. Ben, çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum. İnşallah İrem, Sinem de vatana ve millete hayırlı evlatlar olurlar. Bundan sonraki eğitim dönemlerinde nice güzel karneler, güzel sonuçlar, üniversite sonuçları, meslek sonuçları alsınlar. Ben, her iki yavrumuzu da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ BİZİMLE HER KONUDA İLGİLENİYOR

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun kendileriyle ilgili her konuyla ilgilendiğini kaydeden İrem Kanar, “Başkanımız, geçtiğimiz aylarda okulumuza gelerek bizi ziyaret etmişti ve karne döneminde de evimize gelerek karnelerimizi görmek için söz vermişti. Başkanımız, bugün de evimizi ziyaret ederek karnelerimize baktı, karnelerimizi de çok beğendi. Bunun için çok mutluyum. Sağ olsun Başkanımız bizimle her konuda ilgileniyor. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.