Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, KOZLUYAZI VE SUBOĞAZI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Kırsal mahallede yaşayan mahalle sakinleriyle buluşan ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Belediye olarak ekip arkadaşlarımızla birlikte daha fazla gönül kazanmak için çalışıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 10:42
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, KOZLUYAZI VE SUBOĞAZI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Hafta içi şehir merkezinde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hafta sonlarını da kırsal mahallede yaşayan vatandaşları bir araya geliyor. Vatandaşın yaşadığı sorun ve sıkıntıları yerinde tespit etmek, dinlemek için son olarak Kozluyazı ve Suboğazı mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla buluşan Başkan Fadıloğlu'na yaptığı ziyaretlere; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci de eşlik etti.

Bugüne kadar sağlanan hizmetlerin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun destekçisi olacaklarını söylediler. Yapılan çalışmaların, uygulanan projelerin takdire şayan olduğunu kaydeden mahalle sakinleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun her taleplerini yerinde dikkate alarak gerekeni yaptığını dile getirdiler. Ziyaret ettiği mahallelerde çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli armağanlar verdi.

SORUMLULUĞUMUZ AĞIR, BUNU ASLA UNUTMUYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden her kişinin hayat standardını yukarı çıkarmak için çalıştıklarını vurguladı. İhtiyaca göre hizmet ürettiklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, şöyle konuştu:

"Belediye olarak ekip arkadaşlarımızla birlikte daha fazla gönül kazanmak için çalışıyoruz. Şu ana kadar milletimize söz verdiğimiz işlerin hepsini yaptık. Yapamayacağımız hiçbir işin de sözünü vermedik. Elimizde milletin emaneti bir kaynak var. Bu emanet parayı 152 mahallemiz arasında ihtiyaca göre dengeli bir şekilde harcayarak hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Mahalleler arasında ihtiyaçlar farklılık gösterebilir ama kaynağa göre eşit paylaşımla adım adım mahallelerimizi ileriye götürmeye çalışıyoruz. Sorumluluğumuz ağır, bunu asla unutmuyoruz. Bütün görevler, makamlar bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Allah, yar ve yardımcımız olsun."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.