Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu millileri ağırladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, U17 Yaş Altı Badminton Milli Takımı’na seçilen altın raketleri ve U14 Kategorisi Kız Milli Takım kadrosuna girmeyi başaran potanın perilerini makamında misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 19:53
Kaynak: İHA
Fadıloğlu millileri ağırladı

Spor alanında en büyük hedefi ay-yıldızlı formayla yarışan milli sporcular yetiştirmek olan Şehitkamil Belediyesi, badminton ve basketbol branşlarında gelen birbirinden güzel haberlerle çifte gurur yaşıyor. Şehitkamil Belediyesi Yaz ve Kış Spor Okullarında gördükleri eğitimin ardından kortlarda ve parke üzerinde müsabık olarak spor yaşamlarını sürdüren genç sporcular, performanslarıyla yaş gruplarında milli formayı giymeye hak kazandılar. Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 13-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara ilinde düzenlenen 17 yaş altı badminton Milli Takım seçmelerinde erkekler kategorisinde Cuma Durnaoğlu, kızlar kategorisinde ise Kevser Şule Karademir ve Tuğba Koyuncu, Milli Takım’da mücadele etmeye hak kazandı. Basketbol branşında ise geçtiğimiz sezon yeşil-siyahlı takımın formasını giyen Sevim Karaer, Merve Nisa Parlak ve Gülen Özen, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı’nca düzenlenen seçmelerde U14 (yıldız) kız Milli Takım kampına davet edildiler. Çiçeği burnunda millileri makamında misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç sporcularla uzun süre sohbet etti. Teknik adamlardan sporcuların gelişim süreçleriyle ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Fadıloğlu, başarılı sporculara kariyer planlamalarıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

SÜREKLİ BAŞARI İÇİN ‘BEN’ DEĞİL, ‘BİZ’ DEYİN

Başarılı sporcularla sıklıkla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, basketbol ve badminton branşında milli heyecan yaşayan sporcularla buluşmasında tecrübelerini paylaştı. ‘Ben’ değil, ‘biz’ diyebilmenin sürekli başarı için olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Başkan Fadıloğlu, başarılı sporcuları branşa özgü sportif malzemelerle ödüllendirdi. Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Branşı ne olursa olsun sporcularımızın ay-yıldızlı formalar ile mücadele etmeleri, şanlı bayrağımızı göndere çektirmeleri bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor. Bilindiği üzere su sporları branşında Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcularımız var. Şimdi bu gurur salon sporlarından gelen başarıyla daha da taçlandı. İnşallah bu başarılar büyüyerek devam eder. Gerek akademik ve spor yaşamlarında, gerek sosyal hayatlarında gençlerimizin ‘ben’ değil, ‘biz’ demeleri çok önemli. Biz diyebilmek, takım olabilmek, kendini düşündüğü kadar arkadaşını, çevresini, düşünebilmek başarı için olmazsa olmaz bir durum. Biz, sporcularımıza bu bilinci aşılamaya gayret ediyoruz. Maşallah tüm sporcu gençlerimiz pırıl pırıl. Eminim ki azim ve gayretle çalışmaları halinde her alanda daha da özel başarılara imza atacaklar. Değerli sporcularımızı, onlara büyük emekler veren değerli teknik adamları ve sporcularımızın en büyük destekçileri değerli aile fertlerini yürekten kutluyorum. Ay- yıldızlı sporcularımıza katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum.”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.