Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, muhtarlarla her zaman uyum içinde çalıştıklarına söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 10:43
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde görev yapan muhtarları öğlen yemeğinde Dülük Tabiat Parkı’nda ağırladı. 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ nedeniyle düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşın memnuniyeti için her zaman muhtarlarla istişare halinde olduklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, davete katılımları dolayısıyla muhtarlara teşekkür etti.

19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Başbakanlığın 2015/11 sayılı genelgesi ile 19 Ekim tarihinin ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edildiğini anımsatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm muhtarların özel gününü tebrik etti.

BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, organizasyonda muhtarlarla yakından ilgilendi. Muhtarların mahallelerinde yaşadıkları sorunları tek tek dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını vurguladı. Yemek sonrası muhtarlara hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değer herkes tarafından biliniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında tüm idarecilerimizden Allah razı olsun. Tabi bu tür özel günler sadece bir gün kutlanacak günler değildir. Bizler, hep birlikte milletimize hizmet etmek adına çalışıyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkabilmek için her zamankinden daha çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bizim gidebilecek başka bir toprağımız yok. Bugün yanı başımızda bulunan Suriye ve Irak’ta yaşananları görüyoruz. Bizim ülkemizde oynanmak istenen oyunlara fırsat vermememiz lazım. Bu oyunları bozmanın yolu da birlik ve beraberlikten geçiyor. Bizler; Genel Merkezimiz, hükümetimiz, devletimizin emirleri doğrultusunda elimizden gelen gayreti gösterirken sizler de vatandaşlardan gelen taleplerin yöneticilere iletilmesi noktasında elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Rabbim, içerisinde bulunduğumuz bu hizmet dönemi içerisinde hepimize hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Tekrar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

MUHTARLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Etkinlik sonrası açıklamada bulunan muhtarlar, sorunlarını her zaman rahatlıkla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na iletebildiklerini söyledi. Mahallede yaşanan sorunların kısa sürede aşıldığına işaret eden muhtarlar, Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdiler. Muhtarlar, yemek daveti dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.