Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, muhtarlarla istişarede bulundu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede görev yapan muhtarlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi ve muhtarların sorunlarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:40
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, muhtarlarla istişarede bulundu

Muhtarlarla her zaman uyum içinde çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Fadıloğlu, davete icabet eden muhtarlara teşekkür etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde görev yapan muhtarları öğlen yemeğinde Dülük Tabiat Parkı’nda ağırladı. Vatandaşların memnuniyeti için her zaman muhtarlarla istişarede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, davete katılımları dolayısıyla muhtarlara teşekkür etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, muhtarlarla yakından ilgilendi. Muhtarların mahallelerinde yaşadıkları sorunları tek tek dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını vurguladı.

HİZMET ETMENİN İBADET OLDUĞUNU BİLEREK BU İŞE GİRDİK

Etkinlikte muhtarlara hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“İmkanlar dahilinde bütün muhtarlarımızı ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Bir şekilde tüm muhtarlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Önümüzde bir referandum var. Bu seçim; ne benim ne milletvekilinin ne de Cumhurbaşkanının seçimi. Bir düzen, intizam oturtmak adına yapılan bir düzenleme. Bu konuda sizlerin de emeği geçiyor. Allah, hepinizden razı olsun. Çok şükür hepimiz, bu memlekete hizmet etmenin ibadet olduğunu bilerek bu işe girdik. Allah; düzenimizi, intizamımızı bozmasın. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bir ömür yaşıyoruz, bu yaşadığımız ömürde ne kadar çok hayır dua alabilirsek o kadar iyi olacak. Allah, günümüzü boşa geçirmesin, hizmetle dolu dolu yaşatsın.”

MUHTARLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Etkinlik sonrası açıklamada bulunan muhtarlar, sorunlarını her zaman rahatlıkla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na iletebildiklerini söyledi. Mahallede yaşanan sorunların kısa sürede aşıldığına işaret eden muhtarlar, Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetlerden memnun olduklarını aktardı. Muhtarlar, yemek daveti dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinlik sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.