Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu; Önce hizmetleri anlatıyor, sonra vatandaşı dinliyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Amacımız; halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Şehitkamil, halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Gaziantep oluşturmak için elimizden geleni yapmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:18
Kaynak: İHA
Fadıloğlu; Önce hizmetleri anlatıyor, sonra vatandaşı dinliyor

Yapılacak 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi düzenlediği ziyaretlerle vatandaşla buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşa bugüne kadar yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatıyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu; Aktoprak, Karacaoğlan, Seyrantepe, Atatürk, Değirmiçem, İbrahimli, Göllüce, Gazikent mahallesinde ikamet eden vatandaşları ziyaret etti. Her ziyaret ettiği mahallede karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler armağan etti. Vatandaşın sorun ve sıkıntısını dinleyen Fadıloğlu, çözüm odaklı çalışmalarla ellerinden tüm gayretleriyle çalışacaklarını ifade etti.

800 BİN KİŞİNİN VEBALİNİ TAŞIYAN BİR İŞ

Yaptığı ziyaretlerde konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

"Halkımızı ziyaret ederek destek istiyoruz. Ama şu bilinmelidir ki kendi nefsimiz için bir destek istemiyoruz. 800 bin kişinin vebalini taşıyan bir iş, kolay kolay kabul edilecek bir iş değil. Allah, kısmet etti; Cumhurbaşkanımızın aday göstermesi ve halkımızın desteğiyle iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu dönemde de yine aday gösterildim. İnşallah halkımızın desteğiyle amacımız; halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Şehitkamil, halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Gaziantep oluşturmak için elimizden geleni yapmak. Amacımız; halkımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bizim yaptığımız iş, halkımızın emanetini yönetmek. Biz halkımızın kaynaklarını yönetiyoruz. Her mahallemizin farklı ihtiyaçları var, bu ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve milletimizden aldığımız hayır dualarıdır. Derdimiz; millet ve milletimize hizmet etmek. Allah, hepimize bulunduğumuz yerlerde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.