Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, ortaokul müdürleri ile toplantı yaptı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki lise okul müdürlerinin ardından ortaokul müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:30
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, ortaokul müdürleri ile toplantı yaptı

Toplantıda; eğitimin niteliğinin arttırılması yönünde atılacak adımların yanı sıra sorun ve talepler konuşuldu.

Önceki gün lise müdürleri ile toplantı yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, devamında ise ilçe genelindeki ortaokullarda görevli okul müdürlerini Dülük Tabiat Parkı’nda konuk etti. Yaşanan olumsuz durumlara karşın yöneticiler olarak çözüm odaklı çalışmalar yürütmeleri gerekliliği üzerinde duran Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çözüm makamında olmaları dolayısıyla şikayet etme haklarının bulunmadığını vurguladı. Eğitim camiasının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, eğitime olan yatırımlarının artarak devam edeceğini dile getirdi. Toplantıda müdürlerin yaşadıkları sorunları tek tek dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını söyledi.

MİLLETİN KAYNAĞINI MİLLET İÇİN HARCAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Etkinlikte okul müdürlerine hitap eden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Bugün bir araya gelerek sizlere yaptığımız yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi vermek istedik. Çalışmalarımızda sizlerin de desteğini istiyoruz. Biz, alt yaş grubundan, anaokulundan başlayarak eğitimler veriyoruz. Bizler, milletin kaynağını millet için harcamaya çalışıyoruz. Bizim harcadığımız paralar, sizlerin ödediği vergiler. Bizim kendi başımıza şehri tertemiz tutmamızın pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Bunu ancak eğitimle çözebileceğiz. Her şahsın başına bir temizlik görevlisi görevlendirsek bile bu işi çözmemiz mümkün değil. Ama sizlerle beraber eğitimin kalitesini arttırıp daha fazla bireye ulaştığımızda ancak o zaman biz başarılı olabileceğiz. Bizler birbirimizin ayrılmaz parçalarıyız. Sizler işlemesi en zor şeyle uğraşıyorsunuz. İnsanı işlemeye çalışıyorsunuz, rol model olmaya çalışıyorsunuz. İşiniz kolay değil. Bizler yöneticiler olarak üzerimizde çok büyük veballerle yaşıyoruz. Bunun da bilincindeyiz. Bizler belediye olarak doğumdan ölüme her yaştan vatandaşımıza yönelik hizmetler sunarken, eğitim camiasıyla ilişkilerimizi mümkün olduğunda maksimum seviyede tutmaya çalışıyoruz. Eğitime yönelik çok yoğun programlar yapıyoruz. Kalkınmamızın yolu, toplumun her ferdinin refah seviyesinin ve eğitim düzeyinin yükselmesiyle olur. Bu yönde birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ben, katılımınızdan dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum.”

BELEDİYEMİZ HAYATA DAİR HER FAALİYETİN İÇERİSİNDE YER ALIYOR

Programda söz alan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ise şöyle konuştu:

“Öncelikle bizi bir araya getiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz hayata dair her faaliyetin içerisinde yer alıyor. Başkanımızın eğitim konusuna yaklaşımı ve hizmetleri takdire şayandır. Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde Şehitkamil Belediyemiz ile birlikte Türkiye’de birçok ilki gerçekleştirdik. Şimdi birçok belediyemizin de eğitimle bu denli iç içe olmasının nedeni de yıllar önce hiç kimsenin aklında ve hayalinde olmayan hizmetleri bizim yapmamız oldu. Çok güzel faaliyetler yaptık. Bugünkü birlikteliğimize sebep olduğu için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Programın ardından, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Halit Ateş ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, okul müdürleri adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ne hediye takdiminde bulundu. Başkan Fadıloğlu ise etkinlik sonunda okul müdürlerine çeşitli hediyeler armağan etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.