Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, sürpriz hediyeyle duygulandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretinde güzel bir sürpriz ile karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:58
Kaynak: İHA
Fadıloğlu, sürpriz hediyeyle duygulandı

Lise öğrencisi Şehriban Kengel, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na kendisini çizdiği karakalem resim çalışmasını hediye etti. Başkan Fadıloğlu, hediye dolayısıyla Şehriban Kengel’e teşekkür etti.

İlçe genelinde farklı mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerle ailelerin hanelerine konuk olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşın sorunlarını dinlemek ve sorunlara çözüm üretmek adına her fırsatta aile ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, son ziyaret ettiği evde hoş bir sürpriz ile karşılaştı.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilk ziyaretini Burak Mahallesinde ikamet eden ve 6 yıl önce eşini kaybederek 11 çocuğu ile birlikte yaşayan Ayşe Sağır’ı evine yaptı. Ailenin çocuklarıyla yakından ilgilenen ve ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Sağır ailesinin çocuklarına çeşitli hediyeler armağan eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra 11 yıl önce eşini kaybeden 5 çocuk annesi Fatma Kengel’in evine konuk oldu. Aile fertleri ile tek tek ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, ailenin sorunlarını dinledi, sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını dile getirdi.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na sürpriz yapan 16 yaşındaki lise öğrencisi Şehriban Kengel, karakalem ile çizdiği Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun resmini kendisine hediye etti. Resmi inceleyen Başkan Fadıloğlu, Şehriban Kengel’i yaptığı resimden dolayı tebrik ederek teşekkür etti. Başkan Fadıloğlu, çocuklardan okul durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

RESİM YETENEĞİNİN ÇOK İYİ OLDUĞUNU GÖRDÜM

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ailelerimizi çat kapı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Şehriban kızımız sağ olsun benim takvimde gördüğü bir resmimi karakalem çalışması yapmış. Kendisini tebrik ediyorum. Kendisi Şehitkamil Belediyemiz tarafından yaptırılan İmam Hatip Lisesinde okuyor. Resim yeteneğinin çok iyi olduğunu gördüm. Çocuklarımızdan birinin hedefi mimarlık, Şehriban kızımız çocuk gelişimi bölümünü okumak istiyor ama ben Şehriban’ın iyi bir ressam olacağını düşünüyorum. Bir diğer çocuğumuz da gıda mühendisi olmak istiyor. Bu durum bizi çok mutlu etti. Çalışırsak başaramayacağımız hiç bir şey yok. Her şeyin ötesinde bu aile birlikteliğinin, ahengin olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Evleri şen olsun. Allah, bahtlarını açık etsin. İmkan dahilinde bu tür aile ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bugün de ailelerimizin misafiri olduk, bizi en iyi şekilde ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARET DOLAYISIYLA ÇOK HEYECANLIYIM

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini aktaran Şehriban Kengel, “Yaptığım resmi isteyerek, severek çizdim. Başkanımız, sevdiğimiz bir insan. Başkanımızın evimize gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla çok heyecanlıyım. Başkanımıza evimize gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.