Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’dan hastalara moral ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hastalarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, hastaların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:48
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’dan hastalara moral ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ali Güven Fincan, Şehitkamil Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdiresi Emine Tekin ile beraber, hastanede farklı bölümlerde yatan hastaları ziyaret ederek, acil şifalar diledi. Fadıloğlu, ziyaret ettiği çocuk servisinde hasta çocuklarla yakından ilgilendi. Yaşlı hastaları da ziyaret eden ve karanfil takdim eden Başkan Fadıloğlu, sohbet ettiği hastalara sağlığın kıymeti hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü kaydetti. Hastalar ise Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, teşekkürlerini iletti. Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu, hastane çalışanlarına da teşekkür ederek, büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

ZİYARET, HEM BİZLERİ HEM DE HASTALARIMIZI ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdiresi Emine Tekin, “Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, hastanemizi ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarımıza ve çalışanlarımıza çiçek takdiminde bulundu. Başkanımızın bu ziyareti hem bizleri hem de hastalarımızı ziyadesiyle mutlu etti. Bu tür ziyaretler, hastalarımıza ve bizlere moral motivasyon açısından önemli katkılar sağlıyor. Başkanımızın ziyaretinden dolayı hem hastane yönetimimiz adına hem de hastalarımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.