Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’na anlamlı ziyaret

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye genelinde Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında düzenlenen “Ufka Yolculuk 5, Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması” sınavında ter döken yarışmacılar Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 13:16
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’na anlamlı ziyaret

Yarışmaya katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, gençlerin Kutlu Doğum Haftasını kutlayarak Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Gaziantep Seyyah Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye geneli 600 bin başvurunun yapıldığı sınava Gaziantep genelinde ise çeşitli kategorilerde 7 bin 500 başvuru oldu. Ufka Yolculuk 5, Kur’an-ı Kerim Meal Yarışmasına Gaziantep’ten katılan yarışmacılar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden yarışmacılar; “Kur’an-ı Kerim’i yalnızca yarışmalarda değil de her alanda hakim kılmak lazım ve bunun mücadelesini vermek lazım” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu yarışmacılara Kuran’ı Kerim hediye ederken, Seyyah Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Taner Saruhan desteklerinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na bu yılki 5. Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmasında kullanılan Kur’an-ı Kerim Meal kitabı hediye etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.