Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu’ndan Yılmaz’a teşekkür ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, adaylığını açıklamasının ardından seçim çalışmalarına start verdiğini dile getirerek Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:55
Kaynak: İHA
Fadıloğlu’ndan Yılmaz’a teşekkür ziyareti

İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Millete hizmet yolunda AK Kadroların daima el ele olduğunu dile getirerek, AK Parti teşkilatının seçimden seçime değil, her zaman milletle içiçe olduğunu söyledi.

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılık anlayışıyla yola devam etmekteyiz. Her zaman olduğu gibi bize düşen teşkilatlar olarak Genel merkezimizin belirlediği adaylar kim olursa olsun her zaman yanındayız, sonuna kadar yanında olacağız. Genel merkezimizce gösterilen adaylar bize Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın emanetidir. Biz bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sn. Rıdvan Fadıloğlu Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle yeniden aday gösterilmişlerdir. Bizler teşkilatımızla birlikte Fatma Şahin Başkanımız ve Rıdvan Fadıloğlu Başkanımızın yanındayız. Allah’ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerini de omuz omuza vererek inşallah hep birlikte, el ele zaferle taçlandıracağız.” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.