Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADİME BEŞE İSTEDİ, FADILOĞLU YERİNE GETİRDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli Fadime Beşe’nin talebini kırmadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 12:04
Kaynak: İHA
FADİME BEŞE İSTEDİ, FADILOĞLU YERİNE GETİRDİ

Fadime Beşe, farkındalık oluşturmak ve engellilerin fırsat verildiğinde neleri başarabileceğini göstermek için Şehitkamil Belediyesinde 1 gün çalıştı.

Engellilerin her konuda yanında yer alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bir engellinin daha dileğini yerine getirdi. Fadime Beşe, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak ve fırsat verildiğinde engellilerin neleri başarabileceğini göstermek için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na 1 gün belediyede çalışmak istediğini iletti. Başkan Fadıloğlu, engelli 36 yaşındaki Beşe’nin talebinin yerine getirilmesini sağladı. Fadime Beşe, Şehitkamil Belediyesi Beyaz Masa biriminde 1 gün boyunca vatandaşa hizmet verdi.

ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK BİZ ZEVK DUYUYORUM

Şehitkamil Belediyesinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Fadime Beşe, şunları söyledi:

“Ben çalışmayı çok seven biriyim ve çalışmaktan büyük biz zevk duyuyorum. Şehitkamil Belediyesine çalışma isteğinde bulundum. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bu isteğimi kırmayarak, 1 günlük çalışma imkanı sundu. Şuan Belediyemizin Beyaz Masa biriminde görev yapıyorum. Engelli olabilirim ama fırsat verildiği zaman her engeli aşabileceğime inanıyorum. Şehitkamil Belediyesinde görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bir günlük de olsa bana bu sevinci yaşatan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tüm engelli kardeşlerimin Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.