Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FAHRETTİN KAPLAN’A SPOR ÖDÜLÜ

Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Basketbol sorumlusu Fahrettin Kaplan’ı ziyaret ederek plaket ile forma hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 05:25
Kaynak: İHA
FAHRETTİN KAPLAN’A SPOR ÖDÜLÜ

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, Antrenör Muharrem Karakafa ile sporcular, Fahrettin Kaplan’ı ziyaret ederek plaket takdim etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının sosyal sorumluluk anlamında kentin vizyonu olduğunu belirten Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubü Basketbol dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fahrettin Kaplan, “Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü bünyesinde bulunan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bizim için önemli ve anlamlı. Kulüp olarak her zaman bu takımın yanındayız, başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Hem sosyal sorumluluk anlamında, hem de engellilerin topluma kazandırılması anlamında tekerlekli sandalye basketbol takımı büyük önem arz ediyor. Bunun bilincindeyiz. İki yıldan beri Süper Lig’de mücadele eden takımımız, sürekli çıtayı yükselterek yoluna devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de Avrupa kupası mücadelesi verecekler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu ve biz yöneticiler bugüne kadar takımın yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Ziyaretime gelerek plaket ile forma hediye etmeleri beni onurlandırdı. Genel Menajerimiz Ramazan Taşkın başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

BASKETBOLCULARDAN KAPLAN’A TEŞEKKÜR

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımından Fahrettin Kaplan’a teşekkür ziyareti.

Genel Menajer Ramazan Taşkın yaptığı açıklamada, “Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü bünyesinde sportif faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Kulüp Başkanımız sayın Adil Konukoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda sayın Fahrettin Kaplan basketbol takımımızdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz. Sürekli maçlarımıza gelerek yanımızda yer alıyor. Bu anlamda bizde takım olarak ziyaret edip sayın Fahrettin Kaplan’a plaket ve forma hediye ederek onurlandırdık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanımız sayın Adil Konukoğlu’na ve Gazişehir’in tüm yöneticilerine takımımıza verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizlerde sportif anlamda başarılı olarak başkanlarımızın, yöneticilerimizin verdiği desteğe layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.