Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FATİH KARAKUŞ'A MİLLİ GÖREV

Şahinbey Ampute Futbol takımının ve Apute Futbol Milli Takımı'nın kalesini yıllardır başarı ile koruyan ve geçtiğimiz yıllar içerisinde futbolu bırakan Fatih Karakuş, Ampute Futbol Takımı kaleci antrenörlüğü görevine getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2019 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 16:12
Kaynak: İHA
FATİH KARAKUŞ'A MİLLİ GÖREV

Şahinbey Ampute Futbol Takımı'nın aldığı başarılarda her zaman imzası olan Fatih Karakuş, futbol hayatına yeni bir sayfa açarak Ampute Futbol Takımı Kaleci Antrenörlüğü görevine getirildi.

ÜLKEMİZİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Fatih Karakuş, yeni görevinin kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Yıllarca Şahinbey Ampute Futbol Takımı'nın ve Ampute Futbol Milli Takımı'nın kalesini gururla korudum. Bu iki forma altın birçok kupa ve başarılar aldım. Şahinbey Ampute Futbol Takımı'nın benim hayatımda her zaman ayrı bir yeri var. Benim aldığım başarılarıın arkasında Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Kulüp Başkanımız Cuma Güzel ve ailemin çok büyük emekleri vardır. Fatih Karakuş onların sayesinde ve desteği ile bugünlerine geldi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi ise formasını gururla giydiğim Ampute Futbol Milli Takımımızın kaleci antrenörlüğü görevine layık görüldüm. Burada yeni başarılara imza atmak ve alınan başarılarda pay sahibi olmak için elimden gelinin en iyisini yaparak ülkemize yeni kaleciler kazandıracağım" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.