Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FATİH YUVAYA DÖNDÜ

Türkiye Ampute Futbol Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Fatih Şentürk'ü yeniden renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:45
Kaynak: İHA
FATİH YUVAYA DÖNDÜ

Türkiye Ampute Futbol Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürürken eski oyuncusu Fatih Şentürk'ü yeniden renklerine bağladı. 

Ampute Futbol Süper Lig'inde ilimizi temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Ampute Futbol Takımımız, Osmanlı Engelliler Spor kulübünden forvet oyuncusu Fatih Şentürk'ü renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı, Forvet mevkiine yaptığı transferle kadrosunu güçlendirdi. Kulüp Başkanı Cuma Güzel'in odasında yapılan imza törenine teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Başkan Cuma Güzel, Osmanlıspor'dan transfer ettikleri Fatih Şentürk'ün yeniden yuvaya döndüğünü belirterek, "Bu imzalar sembolik. Biz oyuncularımız ile gönülden bağlıyız. Fatih bizim eski oyuncumuz kendisiyle kısa süren bir ayrılığımız oldu. Ancak, Fatih yeniden yuvasına döndü. Gollerini yeniden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı için atacak. Kendisinden yeni sezonda bizi galibiyete ve şampiyonluğa taşıyacak goller bekliyorum" dedi.

KUPA KAZANMAYA GELDİM

Takımın eski oyuncusu olan Fatih Şentürk, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirterek,

"Öncelikle Sayın Başkanım Cuma Güzel'e teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz yıl kısa süren bir ayrılık yaşadık. Ama yeniden yuvama döndüm. Bu transferde emeği gecen yönetim kurulu üyelerine ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Bu sezon nokta transferler yapıldığını düşünüyorum. Sezon sonunda kupayı müzemize getireceğimize inanıyorum" dedi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.