Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidanlık Mahallesi’ne sosyal tesis

Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne yaptırılan Fidanlık Sosyal Tesisinin çalışmalarını büyük ölçüde tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2019 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:47
Kaynak: İHA
Fidanlık Mahallesi’ne sosyal tesis

Yaklaşık 706 m2 alan üzerinde Fidanlık Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesiste bay-bayan taziye evi, kursların verileceği sınıflar ve muhtarlık bürosu bulunuyor. Şahinbey İlçesi’nde önemli projelere imza atan ve mesai saati gözetmeden çalışan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Fidanlık Mahallesine yapılan sosyal tesis’de yapılan çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti.

HER MAHALLEYE BİR SOSYAL TESİS

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırma adına birçok önemli projeye imza attıklarını belirterek, “Her mahalleye bir sosyal tesis anlayışı ile çıktığımız yolda mahallelerimize taziye evleri ve sosyal tesisler yapıyoruz. Şahinbey İlçesi’nin birçok mahallesine ve hatta sonradan mahalle olan köylerimize dahi, taziye evi ve sosyal tesis inşaat ettik. Fidanlık Mahalle sakinlerinin faydalanabileceği iki katlı bir tesis inşa ettik. Tesisimizin çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. İki kattan oluşan tesisimizin giriş katında bay taziye evi ve muhtarlık, birinci katın da ise bayan taziye evi ve kursların verileceği sınıflar olacak. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.