Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsatı değerlendiremedik

Mehmet Altıparmak, "İki takım için de çok önemli bir karşılaşmaydı. Biz özellikle rakibimizi yenip aradaki puan farkını kapatmak istiyorduk. Bizim için büyük bir fırsattı ama bu fırsatı ne yazık ki değerlendiremedik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2019 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:00
Kaynak: İHA
Fırsatı değerlendiremedik

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "İki takım için de çok önemli bir karşılaşmaydı. Biz özellikle rakibimizi yenip aradaki puan farkını kapatmak istiyorduk. Bizim için büyük bir fırsattı ama bu fırsatı ne yazık ki değerlendiremedik” dedi.

Altıparmak, Mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz hem taraftarımıza hem sevdiklerimize bir galibiyet armağan etmek istiyorduk ama ne yazık ki bunu yapamadık. Herkesten özür diliyoruz ama futbolun içinde bunlar var. Önemli olan buradan kalkmak. Bunu yapabilecek gücümüz, kalitemiz ve yeteneğimiz var. Bugün belki biz kötü oynadık, mağlup olduk ama bugün bizim kadar kötü bir hakem triosu vardı. Sezonun en formsuz hakem grubuyla karşı karşıyaydık ama elimize geçirdiğimiz pozisyonları gole çevirseydik maçı da çevirebilirdik. Artık yapacak bir şey yok. Oyuncularımızla birlikte el ele verip bu sıkıntılı durumdan kurtulacağız. Şu an fark sekiz puana çıktı ama dediğim gibi lig çok uzun bir maraton ve biz bu uzun maratonda bu birlik beraberlikle buradan Allah'ın izine çıkıp hedefimize ulaşacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.