Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAFSAD’tan köy okullarına destek

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) üyeleri, -30 dereceyi bulan hava koşullarında eğitim gören Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Ericek Köyü Müdürler Okulu öğrencilerini ziyaret destek oldular.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2020 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:29
Kaynak: İHA
GAFSAD’tan köy okullarına destek

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köy okullarını ziyaret ederek, kırtasiye ve gıda yardımında bulunuyor. Gittikleri Köy okullarının ve öğrencilerin fotoğraflarını çeken GAFSAD üyeleri, çocuklara fotoğraf makinalarını nasıl kullanacaklarını anlatarak onlara çekim yaptırmayı da ihmal etmiyor.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Ericek Köyü Müdürler okulunu ziyaret eden GAFSAD üyeleri, burada öğrencilerle neşeli dakikalar geçirdi. Öğrencilere fotoğraf makinası ve fotoğraf çekme konularında bilgiler veren fotoğraf severler, bol bol fotoğraf çekerken çocuklarada fotoğraf çekmeyi uygulamalı olarak gösterdiler.

Ericek Köyü Müdürler okulu müdür vekili İbrahim Halil Algan, Berit Dağı eteklerinde bulunan ve kış aylarında yolları kar nedeniyle kapanan Ericek Köyü’nü ziyaret eden GAFSAD üyelerine teşekkür etti.

Algan, “Burada kışın hava sıcaklığı -30 dereceyi buluyor. Okulumuzda 14 öğrencimiz var. Her türlü zorlu hava koşullarına rağmen eğitim ve öğretim aralıksız devam ediyor. 1750 rakımlı köyümüze Gaziantep’ten gelerek destek olan fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep ve bölge illerinde gerçekleştirdiği etkinliklerle fotoğraf sanatının gelişmesine büyük katkılar sağlayan GAFSAD’ın Başkan Yardımcısı Hasan Yelken, yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri çerçevesi içerisinde bir çok etkinliğe imza attıklarını belirterek “GAFSAD olarak bir çok başarılı projeye imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Bu projeler kapamında son olarak Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Ericek Köyü Müdürler okulunu ziyaret ettik. Burada çocuklarımızın zorlu hava koşullarında nasıl eğitim gördüğüne şahit olduk. Bir metreyi bulan karların arasından okula nasıl gidip geldiklerini gördük ve kolaylıklar dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yoktu” diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.