Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAGİAD yönetimi Vali Yerlikaya’yı ziyaret etti

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel beraberinde 13.Dönem Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:46
Kaynak: İHA
GAGİAD yönetimi Vali Yerlikaya’yı ziyaret etti

Başkan Tezel; GAGİAD’ın en büyük önceliğinin 25 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Gaziantep’e hizmet etmek olacağını, Gaziantep’in gelişimine katkı koymak için özellikle sanayi ve eğitim alanlarında faaliyetlerine özveri ile devam edeceklerini belirtti.

Gaziantep’in ve bölgenin sosyal, ekonomik, kültürel gelişmesine ve ilerlemesine katkı sağlayacak her türlü projeye destek olacaklarını, bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek çalışmaya hazır olduklarını belirten Tezel kabulleri için Vali Yerlikaya’ya teşekkürlerini iletti.

GAGİAD Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Yerlikaya, GAGİAD’ın Gaziantep için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gaziantep’in gelişme ve kalkınması için hizmet edileceğine olan inancını ifade etti.

Görüşme GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel tarafından GAGİAD Ormanında Vali Yerlikaya adına dikilen 27 fidan sertifikası ve plaket takdimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.