Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAGİAD’dan Fadıloğlu’na tebrik ziyareti

GAGİAD Yönetim Kurulu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 22:17
Kaynak: İHA
GAGİAD’dan Fadıloğlu’na tebrik ziyareti

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Fadıloğlu’na yeni dönemde başarılar dileyen Gaziantep Genç İşadamları Başkanı Bora Tezel; “Gaziantep’in başarısında hem belediyelerimizin hem de üretken halkımızın çok önemli katkıları var. Bu kıymetli hizmetlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz. Yeni dönemde de kentimize kazandıracağı güzide projelerine, biz de GAGİAD Ailesi olarak her türlü hizmeti vereceğiz” dedi.

GAGİAD Yönetim Kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise GAGİAD’ın hep örnek projelerle fark yaratan işlere imza atmayı başardığını vurgulayan konuşmasında; “ Şehitkamil Belediyesi olarak, şehrimiz için farkındalığımızı ortaya çıkarabilecek projeler ortaya çıkarmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda kentimize vermiş olduğunuz destek çok anlamlıdır. ” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, GAGİAD Yönetim Kuruluna başarılar diledi. Görüşme, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.