Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAGİAD’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:13
Kaynak: İHA
GAGİAD’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel İl Emniyet Müdür Faruk Karaduman’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Gaziantep ülkemiz için örnek teşkil eden bir şehir. Sanayimiz, girişimcilik ruhumuz ve şehrini seven insanlar olarak ön plandaki şehirler arasındayız. Bizler genç iş adamları olarak şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için her zaman çalışmaktayız. Siz değerli yöneticilerimizin de katkıları ve özverili çalışmaları ile Gaziantep daha da ileriye gidecektir.’’ dedi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise; ‘’Bir şehrin kalkınmasında sivil toplum kuruluşları, odalar ve benzeri kuruluşların şehrine bağlı olması, şehri için üretmesi ve çalışması oldukça önemli bir unsur. Gaziantep dinamik, üreten ve sürekli kendini geliştiren ve o yönü ile hep önü açık bir şehirdir. Bizler de bu şehir için çalışıp şehrimize destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Görüşme GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel’in, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a GAGİAD Ormanına dikilmiş 27 adet fidan sertifikası ve hediye takdimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.