Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAİB' te ihracat verimliliği geliştirme uygulamaları anlatıldı

Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları konulu eğitim semineri Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliğinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2018 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:47
Kaynak: İHA
GAİB' te ihracat verimliliği geliştirme uygulamaları anlatıldı

Çok sayıda ihracatçının katıldığı seminerde yeni uygulamalar ve ihracatta sürekliğin sağlanmasına yönelik bilgiler verildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ve Gaziantep TİMTEB Girişim Merkezi tarafından koordine edilen "Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları" eğitim seminerinde katılımcılara ihracatta verimliliğin arttırılmasına yönelik çeşitli bilgiler verildi. Yüksek katılımın sağlandığı seminerde dış ticarette ödeme yöntemleri, en güvenli ödeme sistemi: Akreditif, akreditif türleri, akreditifte teyidin önemi, akreditif açma/kabul etme ve okuma, akreditifte dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgiler verilirken katılımcıların konularla ilgili sorularına da açıklayıcı yanıtlar verildi. 2018 yılsonu hedeflerinin yakalanması ve ihracatın geliştirilerek attırılmasına yönelik çalışmaların arttırılarak devam ettiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkan Abdulkadir Çıkmaz yürütülen etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.