Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAPPLAST'TA NAKSAN RÜZGARI

Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik A.Ş. bu yıl ikincisi düzenlenen GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı'nda ziyaretçilerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 07:35
Kaynak: İHA
GAPPLAST'TA NAKSAN RÜZGARI

Gaziantep Ortadogu Fuar Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı Naksan Plastik açısından oldukça hareketli geçti. Naksan standı , fuar boyunca sektörden ve sektör dışından ziyaretçilerinin akınına uğradı.

Plastik ve ambalaj sektöründe kalite, kapasite, termin ve ürün çeşitliliği denince ilk akla gelen firma olduklarını ifade eden Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, Naksan Plastik olarak geniş ürün gamını ve teknolojilerini tüketicilere daha iyi tanıtmak amacıyla fuar katılımlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Birlik, " Fuarda standımız yerli ve yabancı konuklar tarafından büyük ilgi gördü . Bu fuarlar ülkemizi ve bölgemizi tüm dünyaya temsili açısından son derece önemli. Verimli ve başarılı bir fuar süreci geçirdik. Gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederiz." dedi.

Naksan Plastik'in Avrupa'nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesisinden birine sahip bir kurum olduğunu sözlerine ekleyen Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, Şirket TMSF'ye devredildiği günden beri tekrar sıçrama yaparak gücüne güç katmıştır. Bizler her türlü aksiyonları aldık ve almaya da devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.