Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GASMEK kurslarına yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nın (GASMEK) yaz okulları kapsamında açtığı kurs merkezlerine annelerin kızları ile birlikte gelmesi kursların önemini ortaya çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:05
Kaynak: İHA
GASMEK kurslarına yoğun ilgi

Emek Kurs Merkezi’nde dekoratif ahşap süsleme branşında kızı ile birlikte gelen Vesile Özkan, okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatilini kız ile birlikte değerlendirmek istediğini söyledi. Bu açıdan kızı Melike Özkan’ın gittiği dekoratif ahşap süsleme kursuna geldiğini ifade eden Özkan, “Aslında bunu bir hobi olarak görüyorum. Kızımın yaptığı dekoratif ahşabı ben de denemek istedim. Bu açıdan bu kurs tercih ettim” dedi.

Toplam 20 kursiyerin katıldığı dekoratif ahşap süsleme kursunda aileler; el becerilerini, kişisel gelişimlerini, zihinsel ve algısal gelişimlerine destek oluyor. Sanatsal faaliyetlerde buluşturmayı sağlayan kurs, aynı zamanda bireyler açısından çocuklarını daha iyi tanıyarak, onların yeteneklerini, keşfedip bu yönde eğitim almalarına yardımcı olmak, stresten uzak eğlenceli vakit geçirilmesini sağlıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.