Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN Hastanesi’nde “Kalbini Erken Tanı” toplantısı

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde “Kalp yetmezliğinde kalbini erken tanı” isimli kalp yetersizliğinde erken tanının önemine dikkat çekmek amaçlı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 21:04
Kaynak: İHA
GAÜN Hastanesi’nde “Kalbini Erken Tanı” toplantısı

Kalp yetersizliğinde erken tanının önemine yönelik farkındalığı arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı hastane oditoryumunda düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat ZENGİN’ in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda; Başhekim Zengin, “Son dönemde hastanemiz bünyesinde spesifik hastalıklarla alakalı bilgilendirme toplantıları yapmak için gayret sarf ediyoruz. Böbrek nakli hastaları, kalp yetmezliği hastaları, diyabet hastaları, çölyak hastaları gibi kronik hastalıklarla mücadele eden hastalarımızı ilgilendiren bilgilendirme toplantılarını sık sık düzenlemeye çalışıyoruz. Bugün bu toplantının düzenlenmesini sağlayan Prof. Dr. Murat Sucu hocama teşekkürlerimi iletiyorum. Hastalığının bilincinde olan, bilgi almak için buraya gelen bilinçli hasta kitlemize de teşekkürlerimi iletmek isterim. Herkese güzel bir toplantı diliyorum” dedi.

Toplantı sonrası konuşan Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Sucu ise, “Bugünkü toplantımızda kalp yetersizliğinde erken tanının önemine dikkat çektik. Gayet güzel ve başarılı bir toplantı oldu. Kalp yetersizliği ile ilgili son yıllarda artmış olan bilimsel gelişmeleri ve tedavi seçeneklerini hastalarla paylaştık. Kalp yetersizliğinde nelere dikkat edilmesi gerekiyor bunları anlatmaya çalıştık. Bu toplantıyla hastalarımızın bilinçlenmesini hedefledik. Toplantı sonunda hastalarımızın çok güzel geri dönüşleri oldu. Onlara kalp yetersizliğinde her türlü tanı ve tedavinin hastanemizde dünya standartlarında yapıldığını belirttik. Farkındalık yaratmak amacıyla yaptığımız bu toplantıdan çok memnun kaldık. Toplantılarımızı Sayın Rektör hocamızın ve Sayın Başhekim hocamızın destekleriyle tekrarlamayı hedefliyoruz. Daha çok insana ulaşmak ve hastalarımızı daha çok bilinçlendirmek amacıyla yaptığımız çalışmalar önümüzdeki aylarda da devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.