Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN mühendislik öğrencilerinden başarı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi öğrencileri iki proje ile katıldıkları Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen INVESTART girişimcilik yarışmasında finale kalarak 15 takım arasından guiMe isimli projeleri ile ikinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:43
Kaynak: İHA
GAÜN mühendislik öğrencilerinden başarı

Prototip ve fikir aşamasındaki girişimcilik projelerinin katıldığı yarışmada, takımlar bir soruna çözüm olarak buldukları projeleri ile jürilerin önünde sunumlarını yaparak şirketleşme yolunda bir adım daha atmak istediler.

Deniz Can Ilgın, Furkan Turan, Burak Yeşilbağ, Yiğit Çelik, Nazife Tuğ ve Cem Gökalp’tan oluşan takımın sözcüsü Deniz Can Ilgın, elemeleri geçerek finalde, Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ gibi üniversitelerden rakipleri geride bırakarak ödüle layık görüldüklerini söyledi.

Ilgın, “İngilizce konuşma eksikliğinin çevremizde büyük bir problem olduğunu düşünüyoruz, bunun için üzerinde çalıştığımız projemiz ile bize verilen ödüller doğrultusunda şirketleşmek için elimizden geleni yapacağız. Projemiz guiMe; Öğrencilerin turistler ile gezerek yabancı dillerini geliştirebileceği bir platform. Yarışmadaki ödüller kapsamında şirketleşmemiz halinde Ankara’da 1 yıllık ücretsiz ofisin sahibi olmanın yanı sıra İzmir’de gerçekleşecek olan Startup Holliday isimli girişimcilik kampının finaline doğrudan katılıp, çeşitli eğitimler alacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.