Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN öğrencileri teknik geziye katıldı

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:53
Kaynak: İHA
GAÜN öğrencileri teknik geziye katıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Un ve Unlu Mamuller, Gıda Teknolojisi Programları öğrencileri, öğretim elemanları ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Genel Sekreteri Cemal Bilgin tarafından Özmermer Un Fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi.

Teknik gezi kapsamında Özmermer Un Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Özmermer ve çalışanlarından bilgi alan öğrenciler, derslerde edindikleri teorik bilgileri sahada görerek, okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkânı buldu. Un üretebilmek için buğdayın hangi işlemlerden geçerek un haline geldiği ilgili alanlar gezilerek anlatıldı. Başkan Vekili Hasan Özmermer, sanayi ile üniversitenin işbirliğinin artmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, öğrencilerle yakından ilgilendi. Hasan Özmermer, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nun sektöre nitelikli iş gücü kazandırmasındaki rolünü başarılı bulduğunu değinerek karşılıklı işbirliğinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Özmermer Un yönetimine ve çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.