Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN öğrencilerinden arkeolojik gezi

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:09
Kaynak: İHA
GAÜN öğrencilerinden arkeolojik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Yüksekokul öğrencelerinin ve personelinin katılımıyla, İslahiye Tilmenhöyük Arkeolojik Parkı, İslahiye Yesemek Açık Hava Müzesi ve İslahiye Tahtaköprü Barajı’nı kapsayan arkeolojik gezi düzenledi.

İslahiye İlçesi Yesemek Köyü’nde bulunan Ülkemizin ve Ortadoğu’nun en büyük Açık Hava Müzesi olarak bilinen tarihi İslahiye Yesemek Açık Hava Müzesi, İslahiye Tilmenhöyük Arkeolojik Parkı ve İslahiye Tahtaköprü Barajını ziyaret eden öğrenciler buralara hayran kaldılar. Gerçekleştirilen gezide GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan eşliğinde İslahiye’nin kültürel ve turistik tarihine ilişkin bilgi sahibi olurken dinlenme ve eğlenme fırsatı da buldu.

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi H. Ahmet Deveci, “Öğrencilerimizin yaklaşan finaller öncesi motive olmaları ve tarihi ve turistik yerlerimizi gezip görmeleri amacıyla bu geziyi düzenledik, Öğrencilerimiz ve personelimiz açısından gezi çok yararlı oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.