Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN ÖĞRENCİLERİNDEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kız ve Erkek Takımları Üni Lig Hokey müsabakalarında tüm maçları kazanarak şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:51
Kaynak: İHA
GAÜN ÖĞRENCİLERİNDEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Üniversitelerarası Spor Ligleri Üni Lig kapsamında Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin çeşitli branşlarda müsabakalara katıldığını belirten GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Mürsel Biçer, Amasya’da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasında bayan ve erkek hokey takımlarının tüm maçlarını kazanarak şampiyon olduğunu belirtti.

Hokeyde Gaziantep ve çevresinin özellikle Nizip’in merkez, pilot il durumunda olduğunu kaydeden Prof. Dr. Biçer, “Gaziantep hokeyde Türkiye’de çok başarılı. Dolayısıyla bölgesel olarak bir avantajımız var. Özellikle hokey branşında yarışan sporcuların birçoğu da Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu tercih ediyor” dedi.

Prof. Dr. Biçer konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bizde de bu alanla ilgili milli takımda antrenörlük, hakemlik yapmış Öğr. Gör. Tarkan Tuzcuoğulları, Doç. Dr. Mustafa Özdal, takımın başında giden Arş. Gör. Mehmet Vural gibi milli hakemlerimiz, değerli hocalarımız var. Öğrencilerimizin bu tür başarılar elde ederek ulusal ve uluslararası basında yer almasından Gaziantep Üniversitesi olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu tip müsabakalarda takımlarımızdan dereceler bekliyoruz. Bu bağlamda çeşitli müsabakalara da ev sahipliği yapıyoruz. Tüm sportif faaliyetlere desteğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personellerine çok teşekkür ederiz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.