Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN ÖĞRENCİLERİNDEN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ’NE GEZİ

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu Lojistik Programı Öğrencileri, Öğr. Gör. Ayca Özceylan koordinesinde, Gaziantep Gümrük Müdürlüğüne düzenlenen inceleme gezisine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:36
Kaynak: İHA
GAÜN ÖĞRENCİLERİNDEN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ’NE GEZİ

Gezi kapsamında Gaziantep Gümrük Müdürlüğü’nde Transit Servisi, Muayene Servisi, Gözetim Servisi, Yabancı Araçlar Kayıt Servisi birimlerinin çalışanlarından bilgi alan öğrenciler, derslerde edindikleri teorik bilgileri sahada görüp, okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkânı buldu.

Birim tanıtımları sonrasında Gümrük Md. Yrd. Zihni Günenç yaptığı sunum ile Lojistik Bölümü öğrencilerine sahadan bilgiler vererek, öğrencilerin merak ettiği birçok konuyu yaşanmış örnekleriyle anlattı.

Öğr. Gör. Ayca Özceylan ise gezi hakkında şunları söyledi: “Öğrencilerimize derslerde ne kadar teorik bilgi versek de bu bilgiler uygulama esnasında bazı durumlarda farklı oluyor. Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olarak bu gibi teknik gezilerle öğrencilerimize hem iş ortamında uygulamayı göstermekte hem de öğrencilerimiz mezun olmadan onları iş şartlarına ve hayata karşı motivasyonlarını arttırıp onları daha bilgili, geleceğe karşı donanımlı hazırlıyoruz” dedi.

Gaziantep Gümrük Müdürü Ahmet Durmuş, Gümrük Md. Yrd. Zihni Günenç ve Gümrük Müdürlüğü Şefi Makbule Gencer; GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Karahan, öğrencilerin gelişimi için bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirterek, Gaziantep Gümrük Müdürü Ahmet Durmuş, Gümrük Md. Yrd. Zihni Günenç, Gümrük Müdürlüğü Şefi Makbule Gencer ve katkıda bulunan Gaziantep Gümrük Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.